Autor Tema: Golf 3 GT TD(I)  (Pročitano 4120 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže krivi_GT

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 3 1.9 td(i)
Golf 3 GT TD(I)
« poslato: Januar 20, 2012, 02:07:39 pre podne »
Pozdrav drugari, evo da i ja predstavim moju makinu. Riječ je o golfu 3, 1.9 TD(I), 81kw/110ks, proizvodnja 06.1997. Trenutno je na satu 173700 km, procjenite po stanju auta da li je kilometraža realna, ja nisam imao hrabrosti to da saznam :D šala mala, oprema je GT, meni najdraža, dakle tu osim "sportskije" konstrukcije spada i  AC klima, dva airbega, kada sjedišta podesiva, putni računar, električni podizači naprijed i pozadi, volan podesiv po visini, servo, alarm i daljinsko zaključavanje,diskovi naprijed i pozadi, ozvučenje je fabričko, s tim što sam ja prošle godine izvadio kasetofon i stavio Sony cd plejer. Da, i pozadi ima i recaro bebi sjedište za moga sina :D Na autu je sada zimski set guma i felni. Troši 4-4.5l na otvorenom putu, čisto gradske vožnje 7-7.5l. Auto koristim kao porodično, dakle za sve potrebe, i mada ja najviše volim auto onako kako ga fabrika izbaci, mislim da ima materijala za neko skromno uljepšavanje pa bih volio čuti i vaša mišljenja.

i jedna slika sa svojim starijim bratom, mojim prvim mezimcem, golf 2 1.6D Boston 1989 god :)

« Poslednja izmena: Januar 20, 2012, 01:07:42 posle podne od strane Devil »

Van mreže krivi_GT

• VW Početnik
Odg: Golf 3 GT TD(I)
« Odgovor #1 poslato: Januar 20, 2012, 02:18:39 pre podne »
nešto sam očigledno zeznuo prilikom postavljanja slika, uprkos detaljnom iščitavanju uputstva kako postaviti slike  boodala
 trebaće mi nečija pomoć da sredimo ovo da slike budu vidljive, unaprijed zahvaljujem.

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #2 poslato: Januar 20, 2012, 03:20:46 pre podne »
Samo mu vrati fabričku masku
« Poslednja izmena: Januar 20, 2012, 01:06:14 posle podne od strane Devil »

Van mreže DusanVW

• Master Member
  • Auto: Grand Cherokee 4.7
« Odgovor #3 poslato: Januar 20, 2012, 03:31:19 pre podne »
Uuu druga maska pod hitno. Makar po meni. :). Inache lep golfic. mahac

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #4 poslato: Januar 20, 2012, 07:49:17 pre podne »
ja tu ne bi nista cackao ako ti je porodicni auto .. jako fino izgleda i vidi se da nije svinjac unutra.. poz
lollol

Van mreže redzo99

• Main !
  • Master Member
  • Auto: Passat B5.5 TDI
« Odgovor #5 poslato: Januar 20, 2012, 09:11:37 pre podne »
nije los,moglo bi neki par sitnica da se zameni  biggrin
Redžo je toliko mršav,da mora da uđe dvaput u kafić da bi ga primijetili. lollol

Van mreže krivi_GT

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Januar 20, 2012, 10:18:11 pre podne »
te sitnice za zamjenu me i zanimaju  :rolleyes:
hvala svima, nadam se da će biti još komentara. na proljeće ću mu vratiti fabričke BBS felne, mislim da sa njima mnogo ljepše izgleda. a što se maske tiče, pa nije valjda tolika karikatura majku mu  biggrin   pretpostavljam da kad kažete "vrati masku", da bi trebalo skinuti samo ovaj sivi detalj, on je silikonom zaljepljen i to u suštini nije problem, na njemu su ranije bili i neki okviri takodje sivi preko farova, to je bio neki pokusaj stajlinga, meni je bilo baš bezveze i te okvire sam skinuo, ovo mi nije tako strašno djelovalo   biggrin

hvala  Desmo za pomoć oko slika  beer

Van mreže dule tdi

• Sr. Member
  • Auto: Golf 4 ALH, Passat b6 2.0
« Odgovor #7 poslato: Januar 20, 2012, 03:17:11 posle podne »
ja ove celicne felne ne bih dirao,sa fabrickim ratkapanama i prstenovima izgledaju mnogo dobro,bar meni

golfic je super,verujem da ide ko zmaj

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #8 poslato: Januar 20, 2012, 03:52:32 posle podne »
Da ,golf sa 110 konja i momentom od 235Nm ide sasvim dobro. . . .Kolega ne znam kakvi su tvoji planovi, ali ako je porodicni auto, koji akaju i zena i djeca, bojim se da tu nema puno sredjivanja, vece felne zaboravi, spustanje takodje, a gdje je tu sredjeni auto ako nije spusten. . . Eno i moj, sve je nekako kao sredjivan, al dok ga ne spustim i kupim fine felne on je tuta. . .Zato, odrzavaj ti ovaj dragulj urednim i cistim, u top stanju , da se ne bojis upaliti ga i otici s njim gdje ti misli odlete. . . I zdravo ga vozio . . .

Van mreže kiza91

• Hero Member
  • vw rulez
  • Auto: Bugatti Veyron
« Odgovor #9 poslato: Januar 20, 2012, 04:00:20 posle podne »
lep golf,vidi se da je ocuvan..samo menjaj tu masku :) mogao bi i xenone da stavis ako nemas...

Van mreže krivi_GT

• VW Početnik
« Odgovor #10 poslato: Januar 20, 2012, 06:34:22 posle podne »
ne znam tačno na kojoj temi je bilo na forumu, ovako isto isprozivaše čovjeka zbog nekog detalja na autu, kao vi mene zbog maske   biggrin

@gt267: upravo si pogodio suštinu, meni je najvažnije imati uredno održavan auto, a zatim idu finese, detalji, neki stajling. i ne bih se složio s komentarom da je tvoj golf tuta, izuzetno lijepo sredjen za vidjeti, a opet i prilagodjen našim putevima i uslovima na istim.
s obzirom da je ovo moje porodično auto, samim tim i budžet je ograničen, kad se bude moglo bazirao bih se na neke detalje naprijed, farovi, onda onaj set žmigavci i maglenke, ksenoni što neko reče, sitnice koje mjenjaju utisak. tu ću rado prihvatiti sve sugestije.
a što se brzine tiče, jeste, zmaj je, nego me vazda glas sa zadnjeg sjedišta opominje "uspori"...  : :rolleyes:

Van mreže moskwa

• Sr. Member
  • Auto: MK4
« Odgovor #11 poslato: Januar 20, 2012, 06:48:54 posle podne »
super golfic samo ga odrzavaj...motor je odlican  wub zamijenio bih ovu masku  biggrin
Sto vozis jednom rukom? Prebrzo ulazis u krivine!! Ne pretici kad ovaj ispred tebe vozi 80! Dje zuris, hoce li te spasit' to sto cemo 10 min prije stic'? Previse se opustas i nije to to, neviras me! E sto te nece uhaviti' radar opet pa da mi kukas!" ♥ :) https://www.youtube.com/user/vr6DOTme

Van mreže Limited

• Master Member
  • Auto: IMT 539
« Odgovor #12 poslato: Januar 20, 2012, 07:44:46 posle podne »
Lijep golf vidise da ga odrzavas cistim to mi se najvise svidja
zamijenio bih ovu masku  biggrin
Da se ne ponavljamo jer napred izgleda ko promaseni tuning styling  ;)

Van mreže bbbiiiggg

• VW Početnik
  • Auto: Golf 2 GTD/Golf 2 GTI
« Odgovor #13 poslato: Januar 30, 2012, 05:44:21 posle podne »
Posto ti je porodicno sto manje diras bolje je! :rolleyes:
Kao sto su ti svi vec rekli masku fabricku!I ja bi odradio jos(posto su ti farovi sa dvije komore tj. odvojeno dugo i kratko!)ofarbao bi u crno ovaj dio imedju i okolo njih(ne sjenila naravno)! ;)  biggrin A inace je trica se ubila za porodice!

Van mreže krivi_GT

• VW Početnik
« Odgovor #14 poslato: April 02, 2012, 01:33:25 posle podne »
Malo sam zapostavio moju temu, doduše u medjuvremenu ništa novo i nema osim par ogrebotina koje sam zaradio zimus i još uvijek nisam mijenjao masku.   lollol
Prije dva dana pazario sam uniroyal rainexpert gume 195 50 dimenzije, stavio ljetnji set felni pa to izgleda otprilike ovako, razlika je velika, nadam se da se i vama svidja  :rolleyes:

Ps. Što se tiče predloga koje je imao bbbiiiggg, apsolutno se slažem ali čekam nekog vještijeg da mi odradi tu foru sa farovima,ja baš nisam tome vičan, a fora je super i siguran sam da bi  odlično pristajala ovoj boji auta.

Pozdravw za sve!  driving
« Poslednja izmena: April 02, 2012, 01:35:30 posle podne od strane krivi_GT »

Goran79

• Gost
« Odgovor #15 poslato: April 02, 2012, 01:48:34 posle podne »
Lep Mk3 druze, samo nastavi sa radovima :)))