Autor Tema: vw golf mk1  (Pročitano 8181 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bobandohc

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf II G60,passat B5 TDI
Odg: vw golf mk1
« Odgovor #20 poslato: Januar 14, 2012, 02:28:34 pre podne »
Svaka cast i za auto i za felne. Samo ja bi felne sredio da budu kao one na slici.

Van mreže pavle

• VW Početnik
« Odgovor #21 poslato: Januar 14, 2012, 08:12:21 pre podne »
Razumem ja vas ljudi, ali to je auto za svaki dan. Čuvam Bubu, B Kadetta i Spačeka a nešto se mora i voziti...
Golf će na proleće da dobije blagi face lifting, poliranje, sređivanje ogrebotina, branik...

Kupili smo ga preko oglasa, u Subotici, 2.12.2009. i tada je imao 43.400km, sad već ima oko 78.000km.
Na slikam oglasa mi je izgledao ok, čovek koji ga je prodavao je takođe bio ok, otišli do Subotice, dogovorili se u par reči i to je to..
Felne sam kupio gotovo na neviđino, isto preko oglasa, potrefila se ista priča kao i za golfa. Poslao mi je brzom poštom, platio pouzećem.. Felne su takve kao što je prodavac i rekao.. Hoću reći ima još poštenih ljudi...
« Poslednja izmena: Januar 14, 2012, 08:45:29 pre podne od strane pavle »

Van mreže maronce

• Hero Member
  • OLD VOLKSWAGENS NEVER DIE,THEY JUST GET LOWER
  • Auto: mk1 jetta coupe, mk1cabrio x2
« Odgovor #22 poslato: Januar 14, 2012, 11:31:52 pre podne »

A kad ožive  wub  big_boss

na ovo sam mislio ... tvoje felne su u dobrom stanju tako da meces imati mnogo muke da ih dovedes u ovakvo stanje a pristojno izgleda

Van mreže sandokan

• Hero Member
  • Auto: golf 1
« Odgovor #23 poslato: Januar 14, 2012, 12:41:24 posle podne »
dobro je sto takvi auti dolaze kod ljudi koji ce im posvetiti malo paznje i produziti im vek trajanja i postojanja..nadam se da ces ga malo srediti da se okrecu za njim  alealeee

Van mreže pavle

• VW Početnik
« Odgovor #24 poslato: Maj 10, 2012, 04:50:09 posle podne »
konačno stavljene felne, bar nazad... napred moram naći distancere jer felne kače kočionu čeljust.. pa s toga, ima li ko u NSu ili okolini da se bavi sa tim, ako neko zna??
gume su fulda 175/70 13

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže Danilo

• VW Početnik
  • U MAD?
    • Blindman Motorsport
  • Auto: A6/C5
« Odgovor #25 poslato: Maj 11, 2012, 02:44:32 posle podne »
koliko kace, jel puno?
ja sam imao slican problem sa citroen saxom, nazad je kacila 195/45/15 guma u viljusku ako se dobro secam, prepravio sam serijski jugov distancer od 5-6mm i stavio na glavcinu i onda je sve bilo taman. S' tim sto ti ne bi morao maltene nista da prepravljas jer je raspon skoro isti, eventualno malo da proslicujes rupe na distanceru. Samo vodis racuna onda da li se centar felne oslanja na glavinu (da li dohvata), kao i da li su srafovi dovoljno dugacki.

Van mreže pavle

• VW Početnik
« Odgovor #26 poslato: Maj 11, 2012, 10:31:31 posle podne »
Mislim da treba oko 7-8mm..

Van mreže Danilo

• VW Početnik
  • U MAD?
    • Blindman Motorsport
« Odgovor #27 poslato: Maj 13, 2012, 06:03:51 posle podne »
cudi me da ti kaci sa tim felnama, ja sam kod mene na juga stavio velike celjusti do alfe 155 i od svih 13' tockova koje sam vozio sa ATS mi je to najbolje lezalo, tj. bilo je najvise prostora izmedju felne i celjusti, mada distancere moram svakako da stavljam. posle sam stavio druge felne, pa sam stavljao deblji distancer, brusio sam celjust na mestima koja kace, itd, itd...

Van mreže ortodox09

• Hero Member
  • Ja ♥ mog čađu
  • Auto: Passat b5
« Odgovor #28 poslato: Jun 15, 2012, 12:21:29 posle podne »
Jesi li rešio problem. Svaka čast za golfa, mnogo je lep thumbup Meni su ove felne i ovako lepe, ako je auto za svaki dan ni ja ih ne bi farbao.

Van mreže pavle

• VW Početnik
« Odgovor #29 poslato: Jun 15, 2012, 10:44:26 posle podne »
Nisam rešio problem sa prednjim točkovima, te s toga dobro bi mi došla pomoć u vidu saveta, iskustva..
Našao sam čoveka koji pravi distancere, razuman i normalan čovek, za svaku preporuku.. Probali smo da stavimo distancere od 16mm ali onda su točkovi previše izbačeni. Uži distanceri a da imaju deo za centralnu rupu ne mogu da se izrade. Njegov savet je bio da probam da stavim kočione čeljusti od golfa2 koje nisu toliko izbočene kao na golfu1.
Dakle, pitanje bi bilo da li čeljusti od G2 mogu da se montiraju na G1 bez neke prepravke?
Da li je bezbedno voziti na distancerima koji su kao ravan disk, dakle bez ispusta za centralnu rupu?
Hvala unapred

Van mreže Danilo

• VW Početnik
  • U MAD?
    • Blindman Motorsport
« Odgovor #30 poslato: Jun 16, 2012, 12:09:06 posle podne »
Nemoj da vozis distancere bez ispusta za centralnu rupu, imaces vibracije na volanu i vrlo moguce da ce da ti sjebe lozu navoja u glavcini.
Moze da se napravi tanje od 16mm, ja imam pozadi distancere od 10 ili 12 mm sa ispustom za oslanjanje felne. A mozes i da napravis distancer bez toga za centriranje, pa da taj cent. deo napravis u vidu biskne, caure, pa da ga naknadno ukucas kada namontiras distanc na glavinu, mada mislim da je to nepotrebna komplikacija...