Hvala na lepim rečima! Jesam, menjao sam ulje, jedino što nisam promenio je filter, ali sipao sam jeftino ulje samo da ne bude ono ustajalo. Pa će uskoro neko kvalitetnije i MANN filter ulja, već mi je spremno. Valjalo bi izmeriti kompresiju u nekom trenutku da znam s čime imam posla, da li motor može još da tera. Ako, može roknuću mu INA hidropodizače, njih sam stavio na svog dizela i dobro rade posao. Mislim da se bližim momentu kada moram da razmislim o daljem toku projekta...recite mi vi šta mislite? Da saniram svu mehaniku, pa da se bacam na estetiku? Trenutan veliki problem je što mi ne radi očitavanje nivoa goriva, baš ne mogu bez toga. Kako da proverim da li je do sata? Čitao sam negde da ako prespojom ljubičastu žicu sa valjda zemljom treba nivo goriva da ode do maksimuma. Recite mi dok je tabla van auta šta da isproveravam od instalacije da je kritično jer trenutno nemam ideju. Ima li nekih gumica ili delova što se menjaju na razvodniku paljenja? Kada već budem menjao sve da zamenim i to.