0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
micko89 U potpunosti te razumem, druže, za tu nalepnicu. Jeb.š 10 evra ali ne dam iz principa. Od kada su je uveli, ja uzmem od nekog, tj.odlepim/zalepim i prolazi.
Citat: Fitipaldi Jul 03, 2011, 11:28:39 pre podnemicko89 U potpunosti te razumem, druže, za tu nalepnicu. Jeb.š 10 evra ali ne dam iz principa. Od kada su je uveli, ja uzmem od nekog, tj.odlepim/zalepim i prolazi. pa naravno da nedam iz principa kad je to glupost nevidjena kakva bre ekoloska taksa pa ne vucem ja u autu radio aktivni otpad. . iovako ionako cu tih jebenih 10 evra potrositi kod njih ali bolje da ih potrosim u kaficu sa devojkom nego za glupavu taksu. a prosle godine kad sam isao za more naravno uzeo sam je od onih nadrkanih likova sto prodaju to na granici. i u povratku kuci sam je poklonio nekim ljudima koji su isli za cg zaustavili me i pitali i ja ima dao bez pola reci
Au ljudi,kakvi smo mi ljudi ...strasno...niko da kaze kako je glupost i otimacina para ekoloska taksa koja se placa za prolaz kroz Mokru Goru...60 dinara je taska,ali se placa svaki put kad prolazis tim putem. To je ok,a u CG je glupost...Izvinjavam se za off