Evo mene ponovo da nebi pomislili da sam odustao kako sam razbio rallya.Znaci radi se o golfu koji je u orginalu bio 8V i u njega je ubacena neka kemija motora kr/pl,auto je 1984 godina ali je dosta dobra osnova sto meni i treba.Kao sto vidite ima puno viska stvari na njemu ali s vremenom to sve ide sa njega i vraca se u malo orginalnije stanje.U planu mi je takoder staviti farove sa rallya kad nabavim ovaj sto je nastradao posto mislim da ce se vezni lim dati ispraviti onda mi je steta da to ne iskoristim.

Za pocetak je auto kompletu unutra rastavljeno i tepisi su oprani i onda pomalo prebacivana unutrasnjost iz rallya

I posto sam ja oduvijek protiv ovih malih felgica to poslje unutrasnjosti bilo prvo na redu

Sad mi ostaje jos pozavrsavati nekih sitnica unutra i sljedece je na redu skidanje ovoga gepeka i zadnjeg branika pa nekada kad se mogne i vracanje vrata sa stekama posto mi se ovo ne svida nikako.
Boljih i malo detaljnih slika ce biti kad pozavrsavam sve i operem ga dobro posto je auto zadnjih godinu dana samo lezalo.