Naravno da ste upravu da ce klinac pre da se nalozi i stisne gas, ali isto toliko ugrozavaju bezbednost i ovi izgubljeni slucajevi
A sto se starijih ljudi tice, oni su samo gnjavatori i mogu, eventualno da izazovu neko malo cukanje. Oni bar znaju koliko ne znaju i ne mogu. Ako nista bar su savesni i odgovorni.
Ja sam juce isao oko 80km/h i matorac mrtav ladan izadje ispred mene sa 5-10km/h - jedva sam stao, normalo izaso da mu sve po spisku, a cica mrtav ladan "Izvini, nisam te video"
Da sam nedaj boze zviznuo budalu onda bi sigurno rekli neprilagodjena brzina, klinac divlja po ulici i slicno 
1- čovek te možda stvarno nije video, što ne umanjuje njegovu krivicu.
2- da si vozio propisanom brzinom, ne bi mogao da ga udariš od pozadi, što će reći zvanično - divljao si po ulici, mada tebi subjektivno ne izgleda tako.
realno, odakle pare nekom da sa 18g kupi tako nesto
Pa meni su sa 18 dali da vozim 1.6d 
koliko vidim ni ti nisi kupio taj 1.6d
Ajde daj da i ja upoznam nekog ko ima 18 god i voli jake masine, a nece da divlja (na casnu pionirsku???)

istina
neiskustvo je tu najveća prepreka
i uopšte ne treba "besan" auto
svaki auto može da ide 60km/h, a na toj brzini može masakr da se napravi.
ako se seća neko pre 10ak godina kad je CG pustila slobodan uvoz, pa se po srbiji i crnoj gori namnožilo milion GTI golfova2 za smešne pare... svaki dan neko ginuo
i pre bi dao detetu da vozi besan auto, nego zastavu - kovčeg na točkovima
ja kad vidim zastavu iza mene u retrovizoru ili zapalim ili se sklonim ili krenem da polako usporavam
nema teoretske šanse da jugo zakoči ni u pola kao ja, ukoliko treba da se koči