Auuuuu, ekstra je
Kolko para je to?
Hvala Srki,
Kod nas ti je cena negde od 8 000e pa idu cak i do 10 500e/11 000e u zavisnosti od opreme,godista,menjaca i slicno
Neverovatno lep Savrsen
Hvala lepo,ovo mi je drugi po redu Golf 6 GTD ali je ovaj bas specijalno lep
Prelep, svaka čast, ja tu ništa ne bih dirao, savršen primerak, samo redovno održavanje.
Hvala hvala,naravno to se podrazumeva
Golf je vrh, bas lepo izgleda. Svidja mi se i enterijer u toj boji, odlicna kombinacija
Prelep! Nikada nisam video takvu kožu u GTI/GTD Golfu, baš mu daje na ekskluzivnosti.
Hvala drugari,
bio sam poprilicno skeptican dok nije stigao zbog boje koze,ali kada sam je video uzivo stvarno odaje utisak ekskluzivnosti i u kombinaciji sa crnim nebom i ostatkom auta bas je mocno
Prelep...uf...ekstra je...
Hvala lepo
Prelep golfic.Neka te dugo sluzi a sto se tice nekih izmena,za to uvek ima mesta!Prepravljaj kako se tebi svidja i furaj svoj stil
Hvala najlepse drugar,
jedino sto mi je trenutna pomisao od sledecih ulaganja je cipovanje ali sam nesto skeptican..Kakva su vasa misljenja,pogotovo imam neke tripove jer je DSG ..
Прелеп ауто....
И даље стоји у огласима за 11.000е...
Hvala
Ja ga drzim u oglasima dok mi ne stigne osatak automobila koje sam uvezao,zbog ponude..Nije mi prioritet da ga prodam ali ako neko bude spreman da izdvoji pribliznu cifru zasto da ne
Jesi li mu proveravao kilometrazu, Holandjani znaju dosta da pregaze. Nema podešavanje vešanja sport-comfort?
Mislim da od 2010 godista na gore postoji opcija sport - comford mode,i imaju graficki displej onaj. Ja to ne posedujem
Proverena je kilometraza
top auto sa srecom da ga teras
Hvala puno
: