Autor Tema: Golf 7.5 TCR  (Pročitano 13051 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Pekar

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: GOLF 7.5 TCR
Odg: Golf 7.5 TCR
« Odgovor #80 poslato: Novembar 16, 2024, 06:00:03 posle podne »
danas bio u pokusaju snimiti malo zvuka kako se golf cuje,i sobzirom da je moja draga i voljena lepsa polovina bila iza kamere telefona :57 ono sto je trebalo trajati 5min. snimanja otislo je u sat vremena :51 snimalo se sve sto ne treba a sto treba nista bonk ali uspeli na kraju nekako pod jedva :53
evo prvog videa jednog od mnogih sto je trebala snimati, nije a kada trebala prekinuti ona tada snima lollol i tako u krug vise puta

onda vec nesto malo snimljeno

i jedan na kraju koji je kao uspeo malo biggrin

Jos jednom se ponavlja prica da nije vazno koliko je auto presao, nego ko je sa njim vozio te kilometre. mahac

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Odgovor #81 poslato: Novembar 16, 2024, 06:03:41 posle podne »
Smze se zena. Mogao si i sam da snimas umije i zena dodati gas  lollol
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #82 poslato: Novembar 16, 2024, 06:20:19 posle podne »
 auu pa to bi izbio rat izmedju nas,izbili bi se lollol
Jos jednom se ponavlja prica da nije vazno koliko je auto presao, nego ko je sa njim vozio te kilometre. mahac

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
« Odgovor #83 poslato: Novembar 16, 2024, 06:25:54 posle podne »
prvi snimak mi smesan , smrzla se zena za nista  lollol

ali brate treci snimak .... wowwww nestade u daljini tamo i neku tacku vidis i rafallllll   driving

Smze se zena. Mogao si i sam da snimas umije i zena dodati gas  lollol
  lollol lollol lollol
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #84 poslato: Novembar 16, 2024, 06:31:04 posle podne »
 lollol  thumbup sada kada gledamo i nama smesno ali tamo mi doslo da je udavim lollol ali sve joj oprosteno jer pristaje da se dangubi samnom i mojim glupostima  biggrin

Van mreže Sasa111

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Golf 4 1.6 16v
« Odgovor #85 poslato: Novembar 16, 2024, 07:06:32 posle podne »
Jaki zvukovi, jake voznje  thumbup
« Poslednja izmena: Novembar 16, 2024, 07:44:58 posle podne od strane Sasa111 »

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #86 poslato: Novembar 25, 2024, 04:59:42 posle podne »
 thumbup
evo snimka cold start koliko je mogla to kamerica pokupiti i izgled auta sa 196 000km biggrin

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #87 poslato: Decembar 12, 2024, 03:39:58 posle podne »
Poranio mi deda mraz ove godine yupi3ti stigo mi Turbo Inlet Outlet Upgrade Pipe Silicone

cekam i BMC air filter panelni ce ici pa da to montiramo :)
inace, bila je jedna stvar koja me opasno nervirala od kada sam uzeo auto i morao sam to sto pre resiti, a to su bile disk plocice, jesu na njemu bile iz originala i nisu bile jos za zamenu ali toliku su prasinu pravile da mi felne POCRNE :31 od one prasine nakon neke duze voznje, i kad stavim 19-ice toliko da ih usere, tacno bi se obesio boodala evo kada je cista i nakon voznje  wacko

posle nekih 300-400km

onda pozvao drugara i u nemacku uzeo brembo plocice za sva cetri tocka, i odma cim stigle na montiranje

stare VS nove

sve montirano i idemo dalje, za sada su ok za dalje, vide ce mo biggrin

Van mreže deki1.8T

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Leon Cupra 300 DSG
« Odgovor #88 poslato: Decembar 12, 2024, 04:55:41 posle podne »
Tooo Pekare...koja marka su cijevi?

Ja sam se zajebo jer sam uzeo različite marke i turbo inlet mi je bio preširok za silikonsku cijev, morao sam podmazivat da uđe.

Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #89 poslato: Decembar 12, 2024, 05:31:19 posle podne »
marka, made in China  lollol evo linka, od tog istog prodavca sam bio uzeo i za 7R i bilo je sve kako treba, tako da mislim i ovo da ce se uklopiti, javljam kada budem montirao
ovde je silikonsko crevo sa jedne strane sire a sa druge uze,takodje i selne isto, tako da upada pasent sve :)
https://www.aliexpress.com/item/1005004689692882.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.21.f6fd1802QiwLAK
« Poslednja izmena: Decembar 12, 2024, 05:34:38 posle podne od strane Pekar »

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #90 poslato: Decembar 14, 2024, 02:36:07 posle podne »
moram ovo postaviti ovde golf 7 gti sa predjenih 350 000km i u kakvom je stanju, jos uvek prvi lanac na njemu, turbo,DSG itd. lagano bez problema :46
pa posle neka kazu kako ne valjaju :73

« Poslednja izmena: Decembar 14, 2024, 02:37:41 posle podne od strane Pekar »

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #91 poslato: Januar 21, 2025, 01:14:17 posle podne »
Evo potrosnje sa bugarskim gorivom na shell pumpi, nije od 100 oktana,nisu ga imali, vec neki  ekstra super benzin, pumpadzija mi kaze, veruj bratko,mnogo ubavo gorivo vozen je od 100 do 130km/h. Samo nekih 5-6 km. Je vozen 70/80km/h.
Sa nisovim gorivom od 100oktana ista deonica i brzina, ide od 9l pa na gore, razlika je bila samo u spoljnoj temperaturi.Pa posle neka mi neko kaze nase gorivo dobro
Samo da napomenem da ne bude ono,vozim GTI a gledam na potrosnju, potrosnja me apsolutne ne zanima ali me i te kako zanima ono za sta sam platio i sipao...
Inace cena litra u evrima izlazi 1.50e

Послато са HTC U23 pro помоћу Тапатока

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
« Odgovor #92 poslato: Januar 21, 2025, 08:44:17 posle podne »
 :25 sve si u pravu ...

trenutno neznam koji kvalitet -najskupljeg -goriva svi sipamo bez obzira Benzin -Dizel ...

normalno rezultati su ...crkavaju pumpe dizne itd  angry2

Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže raca1

• Master Member
  • Pol: Žena
  • Auto: YAMAHA
« Odgovor #93 poslato: Januar 21, 2025, 08:59:33 posle podne »

Smorio se ko Saša Matić u bioskopu.

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #94 poslato: Januar 22, 2025, 09:13:24 pre podne »
Jer ovo potrosnja po gradu?

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #95 poslato: Januar 22, 2025, 09:27:07 pre podne »
Pekare, sipao si gorivo, resetovao komp i onda vozio otvorenim putem, znaci, auto je vec bio zagrejan? Ako ti u identicnom rezimu voznje u Srbiji trosi 9l, odnosno 2.5l vise, ja cu da popijem ceo tvoj rezervoar. Moj GTI bi u tom rezimu voznje trosio 8l max na NIS/Gazprom stotki, sa kracim krajnjim stepenom prenosa. Sa prosecnom brzinom 60-ak km/h mi se desavalo i da trosi 7l ako ga resetujem kad je auto vec zagrejan. Ogromna je razlika da li je auto vec bio zagrejan ili ne, makar kod mene. Pogotovu na kratkoj relaciji od 30-ak kilometara, jer ja svoj auto prvih 5km ne mogu da spustim ispod 10l, pa makar vozio i nizbrdo.

Raco, ne teraj me da kacim snimak kada mi je potrosnja zakovala na 49.9 lollol

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #96 poslato: Januar 22, 2025, 10:45:05 pre podne »
Naravno da je resetovan bord, pise od, starta auta, nisam merio cim sam sipao gorivo jer bilo je u rezeorvaru  ostalo nesto naseg goriva, merio sam tek sutra dan, zajecar-salas jedno manje mesto blizu ZA konkretno  selo Glogovica, ne verujem da je neko cuo ali nema veze, auto skroz hladan, spustio sauh i krenuo, znaci voznja kroz grad dok se izadje na magistralu, kao sto sam reko, razlika je bila samo u spoljnoj temperaturi, sa nisovim gorivom kada sam iso bilo je preko 17 u plusu a sa bugarskim bilo 0 stepeni. A isto sam vozio i sa OMV stotka isto bilo u plusu vreme sa njim je bilo 7.5l. ista deonica sve isto, ostalo mi da probam Molovo gorivo,kazu da je najbolje kod nas, tako da vide cu i sa njim, ne bi se ja kladio na tvom mestu
E sad ne zelim ja nikog u nista da ubedjujem dal jeste ili nije lose gorivo, samo kazem po svojoj praksi i iskustvu kako je kod mene, mozda kod vas u BG. Bolje a nas ovde ko ebe, nema veze, ja samo znam da ga nece vise narocito nis i gazprom u moj auto to sigurno

Van mreže raca1

• Master Member
  • Pol: Žena
  • Auto: YAMAHA
« Odgovor #97 poslato: Januar 22, 2025, 11:31:59 pre podne »
Jer ovo potrosnja po gradu?

Jeste, ali što kaže Madison ovo je 2-3km hladnog motora  :), inače komp pokazuje tačne vrednosti. Nakon 3500km je prosečna potošnja 5.8 l-100, premerena četiri rezervoara.

zajecar-salas jedno manje mesto blizu ZA konkretno  selo Glogovica, ne verujem da je neko cuo ali nema veze

Prozijao pre šest meseci, sledeći put ti se javljam  :26
Smorio se ko Saša Matić u bioskopu.

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #98 poslato: Januar 22, 2025, 11:41:42 pre podne »
OMV ti je trosio manje od NIS-a ako sam te dobro razumeo? Na OMVu sam sipao samo jednom i to bas da testiram u odnosu na NIS nakon mapiranja, posto je preko 5000 obrtaja ECU dosta vracao paljenje, ali logovi su bili bukvalno identicni.

MOL navodno jedini uvozi gorivo, tj. ne kupuje od NIS-a. Bivsi kolega se inace kune u Shell kako mu manje trosi kad sipe (pritom vozi Renault hybrid kome motor bez struje ima samo 100 konja), ja sipao jednom njihovu stotku i isti djavo bio.

Jesi probao da kupis one pojacivace oktanske vrednosti?

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #99 poslato: Januar 22, 2025, 01:48:53 posle podne »
Da da, sa OMV mi je manje trosio kao sto sam napisao, pazi, ovde u za mnogi su poceli da se zale na NIS-ovo gorivo i benzin i dizel, sta rade stvarno ne znam ali mislim da ga debelo krste...MOL-ovu pumpu ne mamo ovde u za, ima u Knjazevcu tako da cu sipati i njega bas da vidim, jer kroz price dosta ga hvale, nisam probao sa adetivima,ako na MOL-u bude OK gorivo onda i necu ici sa adetivima, mada i bugarska mi je blizu tako da ce ga resimo