Naravno da je resetovan bord, pise od, starta auta, nisam merio cim sam sipao gorivo jer bilo je u rezeorvaru ostalo nesto naseg goriva, merio sam tek sutra dan, zajecar-salas jedno manje mesto blizu ZA konkretno selo Glogovica, ne verujem da je neko cuo ali nema veze, auto skroz hladan, spustio sauh i krenuo, znaci voznja kroz grad dok se izadje na magistralu, kao sto sam reko, razlika je bila samo u spoljnoj temperaturi, sa nisovim gorivom kada sam iso bilo je preko 17 u plusu a sa bugarskim bilo 0 stepeni. A isto sam vozio i sa OMV stotka isto bilo u plusu vreme sa njim je bilo 7.5l. ista deonica sve isto, ostalo mi da probam Molovo gorivo,kazu da je najbolje kod nas, tako da vide cu i sa njim, ne bi se ja kladio na tvom mestu

E sad ne zelim ja nikog u nista da ubedjujem dal jeste ili nije lose gorivo, samo kazem po svojoj praksi i iskustvu kako je kod mene, mozda kod vas u BG. Bolje a nas ovde ko ebe, nema veze, ja samo znam da ga nece vise narocito nis i gazprom u moj auto to sigurno

Послато са HTC U23 pro помоћу Тапатока