Autor Tema: Golf 5 GTI Edition30  (Pročitano 9313 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Pekar

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: GOLF 7.5 TCR
Odg: Golf 5 GTI Edition30
« Odgovor #80 poslato: Decembar 16, 2024, 04:16:33 posle podne »
meni nekako mnogo strce, ne kazem da je lose,ukusi su razliciti, ja bih na crni pojas samo ivice uradeo u crveno i nekako bi mi se uklopilo i ispratilo ostatak  enterijera, jer po celom enterijeru je crvena boja sa dozom naglasena i to bi ispratilo sve ostalo, inace top si ga sredio, na prolece jos samo jedno dobro poliranje, da se ucakli :) :26 i posle gas samo driving
Jos jednom se ponavlja prica da nije vazno koliko je auto presao, nego ko je sa njim vozio te kilometre. mahac

Van mreže PedjaV18

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Golf 5 GTI Edition30
« Odgovor #81 poslato: Decembar 23, 2024, 05:51:10 posle podne »
meni nekako mnogo strce, ne kazem da je lose,ukusi su razliciti, ja bih na crni pojas samo ivice uradeo u crveno i nekako bi mi se uklopilo i ispratilo ostatak  enterijera, jer po celom enterijeru je crvena boja sa dozom naglasena i to bi ispratilo sve ostalo, inace top si ga sredio, na prolece jos samo jedno dobro poliranje, da se ucakli :) :26 i posle gas samo driving
Uh imam ja dosta do poliranja prvo krov da se sredi od grada a hauba najlaksa samo drugu staviti i ofarbati i jos ima negde neka tackica da se ofarba da to bude nov nov nov

Sent from my iPhone using Tapatalk
TDI power!