Evo da se i ja javim, posto me nije bilo duuugo :D Poliranje se sutra radi, tako da cemo videti sta moze majstor da uradi... Kaze da moze sve da skine to sa gepeka, a imam ja jos po kolima ogrebotina od kera
Zato je ker dobio
tako da vec dosta vremena sam miran nije ni pogledao auto :D
U cetvrtak ili petak planiram da zakazem zatamnijvanje stakala u balck glassu. Kazu da ce biti oko 110€ sto mislim da je korektna cena. No drugar mi je rekao kao da ja kupim folije i da cemo mi to kao staviti, ali ne bih se ja zezao
E sad me zanima sta vi mislite koliko % da stavim? Ja sam mislio 30% napred / 80% pozadi. Ako ima neko sliku ovako da vidim, moze i posebno ne mora biti na jednom autu 30 i 80...
Treca stvar
Ne znam sta da radim... Planirao sam sve sijalice da zamenim za LED, sto bi me izaslo oko 5000 dinara. Posto sam planirao da ubacim i LED pozicije, tablice, unutra sve. E sad, da li da to odradim ili da sacekam jos malo pa da stavim xenone, sta vi predlazete ? Za xenone bi mi trebalo oko 120 €, ja ipak mislim da sacekam pa xenone da ubacim. Mada, ima jos jedna stvar... Ja u farovima nemam projektore, tako da bih prvo stavio ksenone pa onda kasnije kupio one gti farove sa projektorima. Zanima me da li ce jako smetati drugim vozacima to sto ce se toliko rasipati svetlost ? I da li kasnije kad kupim farove mogu iskoristiti te xenone ? Kontam da moze, ali okle znam ..