evo ovako
ja mi isto voleo da odradim to kod sebe kad tad i znam sigurno da cu to sam raditi jer to nemoze niko da odradi pedantno u srbiji-mozda moze ali ce morati ruka duboko da zavii u dzep.
svi smo mi gledali kako amerikanci budze kola i prave enterijere,zakljucak je da bez koze jednostavno nema pravog posla.
para je bitna jer kada kozu dobro naparis mozes da radis sa njom sta hoces i da je raztezes kako ti je volja po svim krivinama i udubljenjima.
e sad sto se tice skidanja neba,pa to je p...n dim,svako ko je skidao tapacir na vratima na kolima u stanju je i nebo da skine.
bitno je samo naci gde se zabice nalaze na stubovima i da one ne popucaju prilikom skidanja.mada i da puknu uvek imaju da se nadju novi pod odredjenim seriskim brojem (barem kod novijih modela)
znaci bitno je da se sve skine sto je na bilo kakav nacin vezano za kola
kederi,
A,B,C stub
rucice
sijalice
shiber ili keder shibera u koliko imate shiber
ono napred za sunce
itd itd
za lepljenjeja opet preporucujem spray u lepku jer mu je vezivno svojstvo jednostavno izvanredno i kada se dobro nanese na obe povrsine i kada se lepo osusi pre samog lepljenja jednostavno nema sanse da ce ikada popustiti kasnije
naravno samo wurth dolazi u obzir ili ako imate mogucnost da nadjete 3M slobodno ga kupite,imao sam ja dve boce iz CH,loodilo lepe takodje.
pozdrav