Aj kada je off i ovako će se pobrisati... koji je tvoj predlog?
Prvo, hvala na razumevanju i izvini na mom nacinu komunikacije - prst u oko
Drugo, ja sam o ovom problemu foruma pisao ranije dok je jos imao perspektivu. Licno bih isao na kvalitet, a ne kvantitet. Kvantitet znaci da moras da procits 90% budalastina pre neceg korisnog sto dovodi da onaj ko ima iskustvo ili znanje mora da se raspravlja sa bilo kim ko ima tastaturu i pristup internetu. Vremenom dolazi do toga da ti iskusni napuste razmenu znanja i iskustva jer ne vide svrhu. Za 8 godina koliko sam ovde otislo je dosta ljudi koji su znali nesto, a nadomestila ih je gomila udarača po tastaturi fejsbuk generacije. Samim tim korisnost foruma drasticno opada. Kvalitetne rasprave su nadomestene gomilom beskorisnih informacija. Gubitkom kvaliteta dolazi do dispersije clanova, suprotno politici vlasnika foruma koji je mislio da ce kvantitetom da ozivi forum ili da dobije klikove koji su novac. To pokazuje statistika na dnu glavne stranice foruma. Uzmimo protekli mesec februar par godina unazad.
Feb 2014 - 1.64 mil poseta
Feb 2015 - 1.62 mil poseta
Feb 2016 - 0.84 mil poseta
Feb 2017 - 0.42 mil poseta
I ostali meseci priblizno prate trend.
Ocigledno nesto ne funkcionise.
Resenja su razna, a svodi se na to da li ima dovoljno sredstava ili ne. To je moje vidjenje.