E pa drugari, u porodicu je dosao jos jedan VW
Uzeo sam da ga da se zanimam malo i da ga spasim od propadanja
U pitanju je VW Jetta mk2, '87 godiste 1.6 benzinac sa TNG uredjajem. Auto je ovako u solidnom stanju, ima nekih ulaganja u auto, ali ovo moze da bude lep primerak. Motor je dobar, cuje se malo jedan hidropodizac, motor suv, extra. Auto ide mnogo bolje nego sto sam ocekivao, za svoje godine ima stvarno dobre performanse. Farban je ko zna kad, boja je lepa, neka zelenkasta metalik. Enterijer je ok, treba dubinski da se opere sve,
Kilometar sat sa obrtomerom, i sto me je najvise zacudilo, svo osvetljenje unutra radi ( i kilometar sat i ono oko ventilacije )
Auto nije cuvan i pazen, dosta je zapusten, treba mu malo paznje. Neko je namestao ove siroke lajsne, pa nije namestio na prednjim vratima, i to sam nasao isto, sve te sitnice planiram da nabavim. Prednji branik sam dobio na zadnjem sedistu, ceo citav, samo je bio smaknut, zakacen na parkingu.
Od ulaganja planiram:
- hidropodizac
- dubinsko pranje unutra svih stvari, kao i detaljno pranje spolja
- namestanje i nalazenje svih plastikica i plastika koje na autu fale
- druge felne ( ili celicne fabricke, ili one ATS CUP koje imam, jer sam auto kupio bez ovih ruznih felni, spustio covek cenu, odvratne su ove 13'' i jos nisu ni iste, jedna je maalo drugacija )
Sve u svemu, auto planiram da vratim u neko lepo stanje za svoje godine, nikakav extreme tuning ne planiram, eventualno neki blagi german style sa felnama, i moooozda dubokim branicima i maskom bez znaka ali i to je pitanje
dosta mi je jedan sredjen MK4
Slike su slikane malopre, auto je samo prebrisan da bi se video od one prljavstine koja je bila na njemu, preko dana kacim bolje slike
Znaci felne se sutra skidaju, bice neko vreme na ATS CUP 15 dok se sredjuje