pozdrav svima evo da i ja predstavim svog ljubimca,
radi se o golfu 3 gti edition '94 godiste 8v 2e (strasni) motor
od opreme el siber i stakla edition crvena sjedista, klimatronic, abs, eds i sl.
auto sam kupio od clana bolc prije nekih god ipo i bio je u jako dobrom stanju sto limarijski i mehanicki, bilo je tu sitnica kao i svaki polovan auto...
posto sam trenutno na poslu nemam slika dovoljno pa cu otprilike postaviti ono sto imam tu...
prvo nakon sto sam rijesio servise bilo je naci edition tapacire i 20jahre jubi rucicu mjenjaca nakon malo duze potrage stiglo i to
nov podni tepih
drugo nebo posto se moje vec odlijepilo pa sam i to morao uzeti
set prednjih podizaca
napraviti grijanje
osvjeziti trap
par senzora
novi player
kocnice
osvjeziti farove
zavariti hladnjak klime
novu kozicu mjenjaca
srediti malo izduvne cijevi
i milion drugih a veoma bitnih sitnica...
onda kupljene felge koje je bilo potrebno srediti
zavrsene
na autu (ovdje su vec bile postavljene gewinde sve 4 sa stimanjem tvrdoce i zadnji fk distanceri 2cm) gume su 195/45 r16
takodjer iskatane crvene trakice i postavljene vrlo kratko ali nije mi se bas svidjelo pa sam to poskidao...
enterijer sad
onda rodjendanski poklon
brosure mk3 gti
za ponekad henry lloyd yachting edition lip
Onda dvije umjetnicke
pred zimu kupljene 17ke porsche twist turbo i gume dunlop sp 205/40 r17
posto je kacilo na sve moguce strane a neko je vec prije mene dirao falceve blatobrana
nije mi bilo zao da pred zimu jos malo prostora napravim jer nisam htio da odizem auto...
slike radova nemam ovdje uglavnom usput je nabacena zastita kobit, vosak na pod, blatobrane, solje, vrata, pragove.
slike auta prije postavljanja ljetnog setupa ove godine
http://www.dodaj.rs/nalozi1.phpisto tako posto je vrijeme bilo da se malo sredstava i vremena odvoji na motor, kad sam se presabrao oduzeo odlucio sam da ubacim drugi motor, s drugom skoro dogovorio da izvadi iz svoje duje dobrog abf-a sa 2y mjenjacem. samim tim dobio i poklon "za predstojecu ugradju" abf-a
nazalost drug je auto prodao, ja ostao bez motora...
nakon sto sam se uvjerio da necu naci abfa sa solidnu cijenu
izletio je jedan 1.8t agu nazalost sto je 150KS samo ali bice nekad vise
sto je dobro bilo da je motor jos u autu...
golf 4 iz swice
upaliti provozali iscupali i pazarili...
sad se prikupljaju neke sitnice za ugradnju.
slika nemam ali bice