Hvala...
Motor i mjenjac vani...
GTI ima problem sa bregastom ako se ne odrzava uredno...stoje ovdje bio slucaj, pumpa goriva kojoj bregasta daje signal sa svojim pinom ako se ne odrzava unisti taj dio na bregastoj, stariji tipovi bregastih ko moja nemaju mogucnost samo promjene pikse kao i kod motora novijeg godista, stoga je narucena nova bregasta novijeg godista sa tom piksom, nova pumpa goriva, svjecice, lanac i natezaci, senzor volana, ulje dsg-a i filter, remen alternatora, ulje i filter, pumpa vode, glava je obradjena i to je sad slozeno...neman nesto slika od djelova jer iskreno sam u ogromnoj guzvi na poslu pa nemam vremena slikati, u dolasku je nova pumpa ulja kompletna sa stabilizatorima a i motor je jos jedan kupljen....u potrazi sam za novom turbinom i kucistem da i to promjenim i onda imam doslovno novi motor!
Sto se tice vanjskih djelova zadnji dio edition nastavka sam polakirao u crno,zadnji lonac je inox lastovcic koji daje super zvuk a sad ceo se jos malo zabaviti sa zvukom, taj dsg to jednostavno trazi!
Zamjenio sam zadnji GTI znakic novim jer je postojeci imao malo ostecenje i jos sto se tice zadnjeg djela trazim edition lampe!
Sto se tice unutrasnjosti... Promjenjen je rukohvat vozacevih vrata jer je bio na par mjesta ostecen, stavljen je od passata cc prekidac svjetala, tipke podizaca prozora od mk6 GTI, stigla mi ovih dana nova rucka rucne kozna sa crvenim koncem, jos ostaje da istu kozu i konac stavim na volan i naravno rns 510...
Eto sad jedva cekam da se motor slozi da uzivam u voznji a i blizi se wsee!!
Sent from my iPhone using Tapatalk