700ta pokuka, prvi avgust vreme je pretoplo
A ja nikako da predstavim i ovaj auto, u pitanju je B5.5 131konja automatik
U aprilu B4 smo prodali tj dali njega i doplatili za ovaj. Auto je pre par godina uvežen iz Nemačke i mi smo drugi vlasnici ovde. Uglavnom ga vozi deda, tata ponekad baba pa i ja
Auto je u odličnom stanju, sve original, da li je farban ili lupan je znam ali sve je na mestu sem par detalja koje ćemo srediti.. Manje više..
Uglavnom Passat je u comfortline opremi i ima dosta toga. ABS, ESP.. Sva 4 el. podizača,plišana profilisana sedišta,digitalna klima četvorokraki gumeni volan
,grejanje prednjih sedišta, bord komp, tempomat, naslon za ruku, kuka, webasto, beta radio sa 4 zvučnika i dosta toga, vidi se na slikama ako sam nešto zaboravio.
Felne su 16ice čelične za ratkapnama za sada dok ne kupimo neke aluminijumske (16, 17'' videčemo) a originalno je isporučen za 195/65 15 točkovima.. Tako piše na nalepnici u gepeku/knjižici.
Da ne dužim. Plan je da se održava i vozi, naravno tu ću ja ponešto dodati i dograditi.. Kad god mogu i imam vremena (pritom mislim na novac
) Za sada mi je plan da volan presvučem u kožu, dodam maglenke.. Pa nekad možda i lajsne u boji auta, hromirane krovne nosače, desni retrovizor od engleza, pa možda i side markere sa amerikanca
i tako dalje.. Videćemo..
Evo slika kako to sve izleda.. Pišite..
Gomila slika
Jedno što mi se ne sviđa je to što je automatik, više bi voleo da je manuelni. Ali nije loše ni ovo voziti, šta vi mislite?