Bora 1.9 TDI PD motor 74kw, 2005 godište. Auto uvezen iz Holandije od prvog vlasnika sa 230000km. Maksimalno održavan. Za sada mi prezadovoljni.
Imao bih par pitanja. Pojavilo se par nekih banalnih problema, pa bih pokušao što više sam da rešim.
Počela su užasno da me nerviraju zadnja desna vrata koja su podešena na onaj dečiji mod, da se sama zaključavaju. Onaj prekidač što ima na vratima što se okreće podesim isto kao i na levim, ali opet imam problem. U jednom položaju vrata se sama zaključaju i mogu da se otvore iznutra, ali ne i spolja, a u drugom položaju se ne zaključaju ali ne mogu da se otvore iznutra. Leva rade sasvim ok.
Od pre neki dan su u vožnji počele da mi se pale unutra zadnje lampe. Upale se obe zajedno i sijaju 1 sekund i onda se polako ugase i tako nekoliko puta. Sinoć je to uradila prednja lampa. U sred vožnje se upalila i ugasila. Neće da se upale u svakoj vožnji, već možda jednom ili u dve vožnje u toku dana.
Kada upalim grejanje čuje se neko zujanje koje menja zvuk sa promenom kretanja auta. Kada dam naglo gas ili kada kočim ono menja zvuk. Imam osećaj kao da nešto ima u ventilacionim kanalima pa udara od zidove. Dva puta sam primetio mali komad sunđera u levoj ventilaciji, ne kod vozača već u onom krugu bliže vetrobranskom staklu.
Iznad levog fara je otac malo izgrebao haubu, pa su dve parnice sada počele da rđaju vidi se na jednoj od slika. Kako to mogu najbezbolnije da saniram u kućnoj radinosti?
Da li možete sa slika da procenite koji je ovo paket opreme? Malo su lošije slike, biće bolje kad bude lepše vreme. Auto ima tempomat, el podizače svih prozora, ručna klima.
Imam za sada nekih planova za auto, ali o tome malo kasnije.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока