uh dosta razlicitih komentara,... isti auto posedujem 2007 godiste, po kupovini odmah ugradjen plin u NS (da ne isprande reklama, garantujem da je najbolji plinas-majstor u NS, malo je tezak ali ...), ugradjena ac stag kombinacija + tomasseto+ac stag injektori.... redovni servisi, do sad sam presao 150.000 na plin (godisnje 40-50 hiljada), u grubo auto nije uopste u klasi TDIjeva, GTI i slicnoh, nadam se da razumete. Dobro postavljen i podesen plin ne bi trebalo da predje 8 - 12 litara plina.... znaci imam tocak bocu 52 litre u razlicitim rezimima gradska i otvoreni put pri nekoj normalnoj voznji bi presao 600 km i vise. a price da trosi 16 litara benzina,,, sta da kazem a da nekog ne uvredim ? Da li sa tom potrosnjom vozi ovaj auto neki divljak ili sta ? ili dupla potrosnja plina zimi ... naravno i plin ima svojih ne dostataka, prljavstina .... los kvalitet ali ima priliku i da cesto idem u Bosnu pa i tamo uvek sipam pun/pun .... nekako moj utisak odrzavanje pristojno + dobro podesen i kvalitetno ugradjen plin,... meni se licno isplati.