Sponzori - VW KLUB-a
Na ovoj stranici mozete videti sponzore VW KLUBA -

 

Lakeauto - trade - Popusti do 12% za članove VW Kluba.
Lakeauto je ovlašćeni prodajno-servisni centar za vozila marke Volkswagen. Firma posluje od marta 1996 godine. Od 2004. godine firma posluje u sastavu PORSCHE SCG kao ovlašćeni diler za Raški, Moravički i Zlatiborski okrug. Tel. 032/461-028; 032/461-029; 032/461-030
http://www.vwlakeauto.rs


 

NOVUS AUTOSTAKLA - Popust za članove VW Kluba.
Novus auto staklo centar je osnovan 1997 god. u Subotici kao servis i veleprodaja autostakala. Sredinom 2007 godine, otvoren je i prvi servis u Beogradu. Sa dvanaestogodisnjim iskustvom, svojim strucnim timom i profesionalnom montazom, Novus resava probleme na staklima u najkracem roku, koliko god oni izgledali zastrasujuce.
Stakla su iskljucivo za prvu ugradnju, sa propratnim materijalom. Reparacija se radi po Americkoj tehnologiji i sa Americkim alatima. Dajemo garanciju od 5 godina za kvalitet i strucnost. U sklopu naseg servisa postoji i dezurna terenska sluzba 0-24h.
DELTA ELECTRONIC - za članove VW Kluba popust 10%.


MEHANIČKA ZAŠTITA VOZILA
A-T-LOCK IGLA KLIN- (A-nti T-heft LOCK) za zaključavanje volana je vrhunska mehanička zaštita koja je naročito efikasna u kombinaciji sa elektronskom zaštitom. Blokira vratilo upravljača onemogućavajući okretanje volana, samim tim šlepovanje, guranje i upravljanje vozilom. Estetski ne narušava enterijer i funkcije vozila. 
Jednostavno se zaključava za sekundu a za otključavanje je potrebno 2 sekunde, naravno ako posedujete ključ. Za sistem se daje dozivotna garancija jer je nepotrebno održavanje, pošto nema potrošnih delova jer se ne javlja sila trenja prilikom korišćenja.

VRHUNSKA ZAŠTITA VOZILA OD KRAĐE
Unikatni i jedinstveni sistem zaštite vozila.
Svaki Delta electronic sigurnosni sistem je temeljno i unikatno osmišljen te je izbegnuta mogućnost sabotaže i neutralisanja zaštite na uobičajen i najčešći način. Zaštitni sistemi Delta electronic su kombinacija više podsistema, komponenti, elektronske i alarmne zaštite sa dodatkom mehaničke zaštite A-T-LOCK klina igle za zaključavanje volana ukomponovanih na specifičan, kreativan i unikatan način. Višestruka elektronska i mehanička zaštita (koju čine 7-15 komponenti ) pokriva sve ranjive tačke na vozilu i tako čini neraskidivim lanac koji u startu demorališe potencijalne lopove, te štiti vozilo ne samo od krađe već i od oštećenja nastalih prilikom samog pokušaja.
Pogledajte video klip.

Kontakt informacije:
Tel: 063 209 020
Fax: 011 397 8893
Lokacija: Vojvode Stepe 93-95, Beograd, Voždovac
Web : Delta Electronic - yellowpages


 

Trion Sport Design - za članove VW Kluba popust.
Firma TRION SPORT DESIGN osnovana je 2001. godine. Od osnivanja, imali smo vrlo ambicionizam plan da našu dilersku mrežu raširimo i da se na tržištu pozicioniramo u sam vrh. U ponudi se mogu naći najkvalitetnije aluminijumske felne, poznatih brendova. Adresa:Vitezova Karadjordjeve Zvezde 7a, 11000 Beograd, Tel. 011/30-49-444, office@trionsd.com,
www.trionsd.com 

SHIVA AUTOMOTIVE - za članove VW Kluba - 10% popusta na bilo koji kupljeni proizvod u nasem ONLINE SHOP-u.
Shiva-automotive je firma koja se bavi proizvodnjom,prodajom branika,spojlera od fiberglasa za automobile sa jedinstvenim izgledom.Osnovana je 2000 godine u Beogradu,svoj lanac prodaje je prosirila na celu Evropu. Pokazatelj naseg kvaliteta i uspeha su mnogobrojne musterije . Uspesno saradjujemo sa stranim brendiranim firmama poput FK Automotive,DTS Tuning,In-Pro,Raid-hp,RSC-Automotive....Do sada smo bili bazirani na Veleprodajnim uslugama ali zbog velikog interesovanja odlucili smo da napravimo za vas ONLINE-SHOP. Nas katalog sa proizvodima cenama mozete posetiti na adresi www.shiva-automotive.net ili nas kontaktirati putem meila shiva.prodaja@gmail.com


 

Auto Gas Servis KOLEW - za članove
VW Kluba specijalan popust.

Višegodišnje iskustvo u ugradnji auto-gasa i više hiljada usluženih klijenata garant su kvaliteta naših usluga. U našem servisu možete obaviti državni atest koji je neophodan za registraciju vozila. BEZBEDNOST nam je na prvom mestu. Servis poseduje sertifikat firmi Landy i Landyrenzo.
Tel. 011/26-73-141, 063/80-19-793, http://www.kolew.com/


 

Registracija Vozila - Uz saradnju sa Autocentrom VMS, sajt www.registracija-vozila.rs je omogućio čanovima VW kluba popust od 10% na delove iz VW asortimana.
Sajt www.registracija-vozila.rs, namenjen je pružanju besplatnih informacija iz oblasti registracije motornih vozila. Na ovom mestu možete saznati cene polisa autoodgovornosti, iznose taksi i mesta na kojima možete pribaviti potrebnu dokumentaciju.


 

VW TECH - za članove VW Kluba popust 20%.
Profesionalne Auto-elektricarske i Mehanicarske usluge novih tipova automobila,VW,Seat,Skoda,Audi dijagnostika servisi itd... sve na jednom mestu!
Zemun, Igmanska 5. 
tel: 064/242-8008
Lukic MiodragAgencija Le Papier, sa sedištem u Zemunu, Tošin bunar 130, pruža kompletnu uslugu registracije vašeg vozila po principu sve na jednom mestu.Agencija pruža uslugu tehničkog pregleda, osiguranja vozila te izdavanje registracione nalepnice. Takođe,u našoj agenciji možete dobiti svu pomoć pri sastavljanju ugovora, ovlašćenja,plaćanju poreza i slično. U sklopu agencije radi i autoperionica sa ručnim pranjem vozila, kao i kafe bar, gde uz dnevnu štampu i prijatnu atmosferu možete provesti vreme dok mi radimo za vas.
Za sve punopravne članove kluba agencija "Le Papier" je obezbedila sledeće pogodnosti:


Specijalni popusti za članove kluba!

1. 20% popusta na kompletno pranje vozila - 400 umesto 500 din.
2. svako 6-to pranje vozila gratis
3. registraciju vozila na više mesečnih rata čekovima građana bez kamate
4. registraciju vozila do 12 rata bez čekova i administrativne zabrane,uz minimalne troškove
5. praćenje trajanje registracije i blagovremeno obaveštavanje o isteku 


Kontakt informacije:
tel: 011/2674-876 
mail: lepapier@open.telekom.rs
web : http://agencijalepapier.weebly.com


 
TUNING STYLING INDJIJA - Svim nasim članovima, koji dodju i pokazu svoju clansku kartu poklanja 10% popusta.
Centar za modifikovanje automobila je servis u kome možete ugraditi dodatnu opremu, prepraviti i modifikovati automobil, ugraditi audio i video opremu, poboljšati performanse i vozne osobine, kao i sve druge stvari koje želite da uradite na Vašem vozilu. Pored gore navedenog nudimo Vam sledeće usluge:
Farbanje i lakiranje vozila u profesionalnoj komori (air brush, standardno farbanje, nalepnice, autografike, detalji....)
Auto-limarske usluge (ugradnja, prerada i modifikovanje delova karoserije, popravke havarisanih vozila)
Poliranje vozila (mašinsko i ručno poliranje vozila)
Auto-električarske usluge
( ugradnja opreme i komponenti, prerada i modifkovanje instalacija na vozilu)
Auto-mehaničarske usluge
( prerade i modifikovanje na kočionim sistemima, sistemima oslanjanja, upravljanja, motoru, ugradnja turbo kompresora i povećanje snage)
Auto-plastika i poliester (popravka plasticnih delova, prerada, modifikovanje i ugradnja spojlera, branika, pragova, rubova..... sve od plastike i poliestera)
Auto-tapetarske usluge (presvlačenje i tapaciranje delova, detalja)
Prerada, modifikovanje i ugradnja izduvnih sistema, zadnjeg lonca ili ukrasnog zavrsetka
Zatamnjivanje stakala i oblepljivanje vozila folijom

http://www.tuningcentar.com/

Stranica: 1, 2, 3, 4, 5
 

Odg: Adapter volana za mk2
Ne može da se napravi. Koliko me sećanje služi, na bilo kom novom tipu treba da postoji adapter
Adapter volana za mk2
Pozz ljudi, hocu da stavim volan sa nove dvojke na staru a nigde ne mogu da pronadjem adapter... Zanima me da li neko ovde ima ili zna gde da nabav...
Odg: BLIC Pitanja
Skinuli smo kljesta i videli da je zastitna gumica pukla oko 2mm.
[/quote...
Odg: BLIC Pitanja
Samo nemoj Topran gumice
Traži Bosch set

Sent from my S24 Ultra using TapatalkVW-CLUB Slika nedelje

Koliko kilometara prelazite godiĆĄnje?
Manje od 1000km
Od 1000 do 5000km
Od 5000 do 10000km
od 10000 do 15000km
Preko 15000km
Vidi rezultate

Ostale ankete